SVÆRTvedTEKST

Med OBUdOBU´s kort SVÆRTvedTEKST får dine kursister lidt ekstra tryghed på lommen.

SVÆRTvedTEKST kortet

En del personer med skriftsproglige vanskeligheder frygter at stå i situationer, hvor andre tager for givet, at de kan læse eller skrive en bestemt tekst. Det kan fx være i butikken, hvor de bliver bedt om at udfylde en returseddel, til forældremødet, hvor de bliver spurgt om at være referent, eller til førstehjælpskurset, hvor instruktøren beder deltagerne om at læse et A4-ark, der er blevet delt ud. Som underviser har du sikkert hørt dine kursister fortælle netop den slags historier.

SVÆRTvedTEKST er på størrelse med et visitkort, så det er nemt at have på sig og lige til at tage frem, når klappen går ned, og det ikke er til at få sat ord på læsehandicappet.

Udfyld, print og klip SVÆRTvedTEKST ud til din kursist:

  • For at sikre, at forside og bagside passer sammen, skal du undgå at skubbe til layoutet, når du udfylder med kursistens navn og teststed. Det, du skriver ind, skal kunne være på den samme linje.
  • Husk at vælge ”Udskriv på begge sider”, når du skal printe.
  • For bedre holdbarhed anbefaler vi at laminere kortet efter print.
  • Klip så lige som muligt langs kanterne. Brug en skarp og ikke for lille saks.

SVÆRTvedTEKST findes i to versioner, alt efter om årsagen til de skriftsproglige vanskeligheder er ordblindhed eller noget andet. Bagsiderne på de to versioner er derfor forskellige, hvorimod forsiden er den samme.

Prøv gratis

Her kan du hente kortet SVÆRTvedTEKST

Kontakt LæseTek

Mail: csu-laes@holb.dk

Tlf.: 72 36 36 07

Materialebibliotek

Kommunikationscentrets materialebibliotek.

Download materiale

Du finder os her

Seminarieparken 2
4300 Holbæk
 
 

Senest opdateret 25-04-2024